مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
دانشگاه صنعتی اصفهان
پنجشنبه 30 فروردین 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آیین نامه اخلاق علمی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند داوری مقالات
فرم واگذاری حق انتشار مقاله و تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
اشتراک مجله
فهرست داوران همکار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
مقالات آماده انتشار
دوره 4، شماره 4 - ( 10-1379 )
مقایسه عملکرد و کیفیت محصول گوجه فرنگی در دو روش آبیاری قطره ای و جویچه ای
ص. 9-1
امین علیزاده
*
،
قربانعلی قربانی
،
غلامحسین حق نیا
چکیده
(35508 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2056 دریافت)
مقایسه تغییرات توزیع مصرف در مناطق روستایی و شهری ایران
ص. 17-11
محمدرضا ارسلان بد
*
چکیده
(9001 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1337 دریافت)
اثر مواد آلی بر خواص شیمیایی خاک، جذب عناصر به وسیله ذرت و عملکرد آن
ص. 29-19
یحیی رضایی نژاد
*
،
مجید افیونی
چکیده
(15636 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1908 دریافت)
آلودگی خاک بوسیله سرب حاصل از وسایل نقلیه در محدوده برخی از بزرگراههای ایران
ص. 42-31
حمیدرضا رحمانی
*
،
محمود کلباسی
،
شاپور حاجرسولیها
چکیده
(35639 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1618 دریافت)
کالوس زایی و باززایی گیاهچه از جنین بالغ، در لاینهای اینبرد و هیبریدهای ذرت
ص. 56-43
محمدرضا صلواتی
*
،
احمد ارزانی
،
آقافخر میرلوحی
،
احمد بانکه ساز
چکیده
(27982 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1607 دریافت)
بررسی کالوس زایی و باززایی از کشت جنین نارس ارقام برنج
ص. 72-57
محمد زمان نوری دلاور
*
،
احمد ارزانی
چکیده
(11756 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1604 دریافت)
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچهْ گوشتی در دورهْ پایانی
ص. 81-73
فرهاد زرمهر
*
،
جواد پوررضا
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(32338 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1491 دریافت)
اثر باکتری
Cellulomonas uda
بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای
ص. 90-83
ابراهیم روغنی حقیقی فرد
*
چکیده
(11906 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1353 دریافت)
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
ص. 101-91
لاله مشرف بروجنی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(13781 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1770 دریافت)
بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیلهْ روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
ص. 117-103
صمد صبوری هلستانی
*
،
شهرام دخانی
،
غلامحسین کبیر
،
رضا شکرانی
چکیده
(33644 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1445 دریافت)
استفاده جداگانه و توام لاروهای سن سوم کفش دوزک
Hippodamia variegata
(Goeze)
و بال توری
Chrysoperla carnea
(Steph.)
در مبارزه بیولوژیک شته جالیز
Aphis gossypii
(Glover )
در گلخانه
ص. 128-119
کریم زیبایی
*
،
بیژن حاتمی
چکیده
(10351 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1516 دریافت)
تأثیر شیب رویشگاه در تغییر شکل گیاه گون گزی
(
Astracantha adscendens
)
ص. 144-129
سیدجمال الدین خواجه الدین
*
چکیده
(14525 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1393 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS