مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
دانشگاه صنعتی اصفهان
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آیین نامه اخلاق علمی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند داوری مقالات
فرم واگذاری حق انتشار مقاله و تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
اشتراک مجله
فهرست داوران همکار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
مقالات آماده انتشار
دوره 3، شماره 2 - ( 4-1378 )
تخمین ضرایب رواناب برای تعدادی از حوضه های آبریز دریای مازندان
ص. 19-1
سیدفرهاد موسوی
*
،
جعفر جمشیدنژاد عنبرانی
،
سیدسعید اسلامیان
،
ناصر رستم
چکیده
(42017 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1894 دریافت)
سازه های مؤثر بر دانش کشاورزی پایدار و پایداری نظامهای زراعی (مطالعه موردی گندمکاران در استان فارس)
ص. 34-21
داریوش حیاتی
*
،
عزت اله کرمی
چکیده
(15289 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
بررسی اثر گازدی اکسید گوگرد بر صفات کیفی و کمی انگور پس از برداشت در ارقام فخری شاهرودی و کشمشی بیدانه نگهداری شده در سردخانه
ص. 46-35
عبدالحامد دولتی بانه
*
،
مصباح بابالار
،
محمود اخوت
چکیده
(35213 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1525 دریافت)
تنوع الگوهای الکتروفورزی پروتئین زنجیره ای دانه در ماش
ص. 58-47
فرهاد قوامی
*
،
عبدالمجید رضایی
،
سیروس عبدمیشانی
،
احمد ارزانی
چکیده
(46333 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1748 دریافت)
توارث سه ژنی رنگ لپه ها در عدس
ص. 64-59
محمود خدامباشی
*
،
بالرام شارما
چکیده
(11154 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1370 دریافت)
تأثیر گلوتن، دمای اکسترودر و دمای خشک کردن روی چسبندگی و خمیری شدن ماکارونی
ص. 74-65
محمد شاهدی
*
،
پیمان گلی خوراسگانی
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(34956 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1791 دریافت)
تأثیر جایگزینی جو به جای ذرت ، با و بدون استفاده از آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
ص. 91-75
علی پیشنمازی
*
،
جواد پوررضا
چکیده
(14646 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1569 دریافت)
بررسی تأثیر مراحل مختلف رشد و زمان برداشت روی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم گلی
(
Salvia officinalis
L.)
ص. 100-93
لطیفه احمدی
*
،
مهدی میرزا
چکیده
(12247 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1570 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS