AU - Rezai, Abdolmajid TI - Use of Recombinant Lines of Wheat for Study of Association Between High Molecular Weight Glutenin Subunits and Flour Quality Characteristics PT - JOURNAL ARTICLE TA - JCPP JN - JCPP VO - 1 VI - 1 IP - 1 4099 - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-272-fa.html 4100 - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-272-fa.pdf SO - JCPP 1 AB  - رابطه بین زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا و خواص کیفی آرد، با استفاده از 117 لاین نوترکیب F7 حاصل از روش تک بذر در تلاقی انزاواینیا (به ترتیب لاین‌های باارزش نانوائی پائین و بالا) مورد مطالعه قرار گرفت. والدها در هر سه مکان ژنی 1-GLU دارای آلل‌های متفاوت بودند. لاین‌های نوترکیب، برای 8 ترکیب آللی ممکن، با استفاده از الکتروفورز با ژل پلی اکریلامید طبقه‌بندی شدند. GLU-D1 ، اکثر تغییرات مشاهده شده در ارتفاع رسوب، زمان اختلاط، مقاومت خمیر و درصد پروتئین را توجیه کرد. در مکان ژنی GLU-D1، زیرواحدهای 10 + 5 بر 12 + 2 برتری نشان دادند. هر سه مکان ژنی، اثرات افزایشی معنی‌داری بر ارتفاع رسوب و مقاومت خمیر داشتند. اثرات افزایشی مکانی ژنی 1D-GLU بر زمان اختلاط و درصد پروتئین نیز معنی‌دار بود. اثرات متقابل اپیستازی افزایشی به طور عمده منفی، و به استثناء αAB و αAD برای ارتفاع رسوب، معنی‌دار نبودند. CP - IRAN IN - LG - eng PB - JCPP PG - 19 PT - Research YR - 1997