RT - Journal Article T1 - Determination of Some Physical and Rheological Properties of Straw and Alfalfa Bales During Double Compressing JF - JCPP YR - 2009 JO - JCPP VO - 13 IS - 47 UR - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1088-fa.html SP - 705 EP - 716 K1 - Straw K1 - Alfalfa K1 - Physical properties K1 - Rheological properties K1 - Double compression. AB - به منظور طراحی واحدهای مختلف دستگاه فشرده کن مضاعف بسته‌های علوفه، تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی محصولات ذکر شده ضروری می‌باشد که در تحقیق حاضر انجام گردید. آزمایش‌ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. آزمایش فشردگی به صورت محصور در سه سطح کرنش محوری (25، 35 و 45% طول اولیه) برای بسته‌های یونجه وکاه انجام گردید. در این آزمایش تأثیر نوع محصول و سطح فشرده‌سازی بر فشار، مدول الاستیسیته، کاهش تنش و انرژی لازم برای فشرده سازی بررسی شد. نتایج نشان داد که اثر نوع محصول و سطح فشرده‌سازی، بر پارامترهای به دست آمده بسیار معنی‌دار بود (01/0P LA eng UL http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1088-fa.html M3 ER -