دوره 6، شماره 3 - ( پاييز 1381 )                   جلد 6 شماره 3 صفحات 212-205 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

F. Khajehali, H. Nassiri Moghaddam, R. R. Marquardt, M. Danesh Mesgaran. Uric Acid Determination in Poultry Excreta and its Application to Correcting Protein Digestibility Values: Spectrophotometry with Ultraviolet Detection vs HPLIC. Journal of Crop Production and Processing 2002; 6 (3) :205-212
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-225-fa.html
فریبرز خواجه ‌علی ، حسن نصیری مقدم ، رونالت مارکوارت ، محسن دانش مسگران . تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه‌ های گوشتی با اندازه ‌گیری میزان اسید اوریک کود، با روش‌های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع باکارآیی زیاد. نشریه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1381; 6 (3) :205-212

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-225-fa.html


چکیده:   (26801 مشاهده)
میزان اسید اوریک موجود در کود جوجه‌های گوشتی نر آرین تغذیه شده با خوراک‌های آزمایشی حاوی مقادیر مختلف متیونین، با دو روش اسپکتروفتومتری فرابنفش و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد (HPLC) اندازه‌گیری، و سپس داده‌های حاصل از دو روش مقایسه گردید. در روش HPLC از یک ستون فاز معکوس C-18 استفاده شد (250*4.6 میلیمتر ای.دی)، و سرعت جریان فاز متحرک یک میلی‌متر در دقیقه تنظیم گردید. در روش اسپکتروفتومتری فرابنفش، جذب نوری در 285 نانومتر اندازه‌گیری شد. از داده‌های حاصل از روش اسپکتروفتومتری برای تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه‌های گوشتی استفاده گردید. ضریب هم‌بستگی (r) بین دو روش برای اندازه‌گیری میزان اسید اوریک در کود جوجه‌های گوشتی، 976/0 بود. مقادیر قابلیت هضم پروتئین پس از تصحیح بر اساس میزان نیتروژن اسید اوریک، به طور معنی‌داری (P<0.01) بیشتر از مقادیر تصحیح نشده بود. ضرایب قابلیت هضم پروتئین پس از تصحیح بر اساس میزان نیتروژن اسید اوریک، قابل مقایسه با ضرایب به دست آمده از روش اندازه‌گیری اسیدهای آمینه بود.
متن کامل [PDF 133 kb]   (1444 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق