دوره 5، شماره 16 - ( تابستان 1394 )                   جلد 5 شماره 16 صفحات 344-333 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Akbarian M, Ghanbarzadeh B, Dehghannia J, Sowti M, Ahmadi E. The Effect of Antioxidant Polysaccharide Based Coatings on Optimum Immersion Time, Vitamin C Content and Salt Adsorption of Quince Cylinders during Osmotic Dehydration. JCPP. 2015; 5 (16) :333-344
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2384-fa.html
اکبریان مینا، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال، صوتی محمود، احمدی عفت. بررسی اثر پوشش‌های پلی‌ساکاریدی آنتی‌اکسیدانی بر زمان غوطه‌وری بهینه، محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه‌های میوه "به" طی آبگیری اسمزی. تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1394; 5 (16) :344-333

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2384-fa.html


دانشگاه تبریز ، Babakg1359@yahoo.com
چکیده:   (2832 مشاهده)
در این مطالعه، ابتدا تأثیر پوشش‌های‌خوراکی پلی‌ساکاریدی بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز و پکتین کم استر حاوی آنتی‌اکسیدان اسیدآسکوربیک، بر زمان غوطه‌وری بهینه طی آبگیری اسمزی ورقه‌های میوۀ "بِه" بررسی شد. انتخاب نوع پوشش بر‌اساس ترکیب طبیعی پوست میوه، یعنی سلولز و پکتین انجام گرفت. هم‌چنین، محلول اسمزی مورد استفاده حاوی مواد طبیعی موجود در میوه‌ها یعنی فروکتوز، اسیدسیتریک و یون کلسیم بود. نتایج نشان داد که تا 240 دقیقه، روند جذب مواد جامد در هر دو نوع پوشش روند صعودی داشته است ولی نمونه‌های پوشش‌دار در تمامی زمان‌ها، جذب مواد جامد کمتری نسبت به نمونه‌های بدون پوشش نشان دادند. بر اساس میزان افت آب (W.L)، جذب مواد جامد (S.G)، ضریب کارایی اسمزی و افت وزنی(WR)، با گذشت زمان، بهترین زمان غوطه‌وری، 180 دقیقه انتخاب شد. در مرحله دوم، جذب نمک و اسید سیتریک از محلول اسمزی و مقادیر افت ویتامین C ورقه‌های "به" اسمز‌شده و خشک شده توسط هوای داغ اندازه‌گیری گردید. میزان جذب نمک و اسید در نمونه‌های اسمز‌شده پوشش‌دار نسبت به نمونه‌های اسمز‌شده پوشش داده نشده، به‌طور قابل ملاحظه‌ای کمتر بود و نمونه‌های "به" پوشش داده ‌شده و اسمز ‌شده دارای میزان افت ویتامین ث کمتری نسبت به نمونه‌های اسمز ‌نشده و پوشش داده ‌نشده بودند.
متن کامل [PDF 333 kb]   (946 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق