S. M. Taghavi, M. Ziaee. Comparison of
Pseudomonas syringae pv.
syringae van Hall Isolates from Different Hosts Based on Phenotypic Characteristics, Serological Properties and Pathogenicity. Journal of Crop Production and Processing 2003; 7 (1) :199-213
URL:
http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-395-fa.html
سید محسن تقوی ، محمد ضیایی . مقایسه جدایههای
Pseudomonas syringae pv.
Syringae van Hall از میزبانهای مختلف ازنظر ویژگیهای فنوتیپی، سرولوژیک و بیماریزایی. نشریه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1382; 7 (1) :199-213
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-395-fa.html
چکیده: (15566 مشاهده)
به منظور مقایسه جدایههای (Pseudomonas syringae pv. syringae (Pss از غلات، مرکبات، درختان میوه هستهدار و برخی علفهای هرز از نظر ویژگیهای فنوتیپی و بیماریزایی، طی سالهای 1377 و 1378 در استان فارس، شهرستانهای کرج، فریدن، الیگودرز و شهرکرد از گیاهان فوق نمونهبرداری شد. از 350 جدایه باکتری فلورسنت، 47 جدایه که از لحاظ اکسیداز، توانایی ایجاد پوسیدگی نرم در سیب زمینی و هیدرولیز آرژنین منفی بوده ولی روی توتون، شمعدانی یا هر دو فوق حساسیت ایجاد نمودند، مقدمتاً به عنوان Pss انتخاب و آزمونهای تکمیلی روی آنها انجام شد. بر اساس آزمونهای LOPAT (لوان، اکسیداز، له کردن سیب زمینی، هیدرولیز آرژنین و فوق حساسیت روی توتون) جدایهها به دو گروه، و بر اساس آزمونهای GATTα (هیدرولیز ژلاتین، هیدرولیز اسکولین، تیروزیناز و استفاده از تارتارات) به 9 گروه تقسیم شدند. جدایههای میزبانهای مختلف در آزمونهای لیپاز، لسیتیناز، تولید سیرینگومایسین، تشکیل هسته یخ، بیماریزایی، نقوش الکتروفورزی پروتئینهای سلولی و سرولوژی در آزمون نشت دوطرفه در آگار با هم متفاوت بودند.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى