D. Ataii, M. A. Sahari, M. Hamedi. Some Physico-chemical Characteristics of Tea-seed Oil. Isfahan University of Technology - Journal of Crop Production and Processing 2003; 7 (3) :173-183
URL:
http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-453-fa.html
داود عطایی ، محمد علی سحری ، منوچهر حامدی . بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی 1382; 7 (3) :183-173
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-453-fa.html
چکیده: (10538 مشاهده)
در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای ایرانی (رقم لاهیجان) بررسی، و با ویژگیهای روغنهای استحصالی از دانه آفتابگردان (رقم فارس) و میوه زیتون (رقم گیله زیتون) از نظر درصد اسیدهای چرب، عدد پراکسید، عدد یدی، عدد صابونی و مدت زمان ماندگاری مقایسه شد. همچنین، روغن بذر چای در دو سطح پنج و ده درصد، به روغنهای آفتابگردان و زیتون افزوده شد و ماندگاری آنها با شاهد مقایسه گردید.
نتایج نشان داد که روغن بذر چای از نظر خواص تغذیهای و پایداری، روغنی مناسب است. آزمایش ماندگاری این روغنها در دمای 63 درجه سانتیگراد نشان داد که ماندگاری روغن بذر چای بیش از آفتابگردان و در حد ماندگاری روغن زیتون است. ضمناً ماندگاری روغن آفتابگردان در حالت مخلوط با روغن بذر چای افزایش مییابد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى