۱- اثر نانوسلنیوم و سلناتسدیم بر ویژگیهای رشدی و فتوسنتزی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) رقم ویروفلای (فایل مقاله) ۲- بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در میزان ریشهزایی قلمه های ارقام زیتون ایرانی و وارداتی تحت شرایط پاگرما و بدون پاگرما (فایل مقاله)
۳- بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی دانه برنج در لاینهای امیدبخش در مقایسه با ارقام شاهد محلی(فایل مقاله)
۴- تأثیر منابع مختلف کودهای شیمیایی، آلی، زیستی و تلفیقی بر کلروفیل ، محتوای عناصر و عملکرد دانه کتان روغنی (Linum ustatissimum L.)(فایل مقاله) ۵- اثر محلولپاشی پاکلوبوترازول در شرایط تنش سرما بر میزان کربوهیدراتهای محلول و عملکرد برنج رقم هاشمی (فایل مقاله)
۶- ارزیابی تنوع ژنتیکی و مقایسه صفات فنوتیپی در گندمهای آبی و دیم در شرایط کشت آبی (فایل مقاله)