Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی- مقالات آماده انتشار
مقالات در نوبت چاپ

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/3/5 | 
مقالات تابستان ۱۴۰۴

۱- اثر نانو‌سلنیوم و سلنات‌سدیم بر ویژگی‌های رشدی و فتوسنتزی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) رقم ویروفلای (فایل مقاله)
۲- بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در میزان ریشه­زایی قلمه­ های ارقام زیتون ایرانی و وارداتی تحت شرایط پاگرما و بدون پاگرما (فایل مقاله)
۳-  بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی دانه برنج در لاین‌های امیدبخش در مقایسه با ارقام شاهد محلی(فایل مقاله)
۴- تأثیر منابع مختلف کودهای شیمیایی، آلی، زیستی و تلفیقی بر کلروفیل ، محتوای عناصر و عملکرد دانه کتان روغنی (Linum ustatissimum L.) (فایل مقاله)
۵اثر محلول­پاشی پاکلوبوترازول در شرایط تنش­ سرما بر میزان کربوهیدرات‌های محلول و عملکرد برنج رقم هاشمی (فایل مقاله)
۶- ارزیابی تنوع ژنتیکی و مقایسه صفات فنوتیپی در گندم های آبی و دیم در شرایط کشت آبی (فایل مقاله)




تاریخ تقریبی بارگذاری مقالات در سایت: ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
 
نشانی مطلب در وبگاه Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی:
http://jcpp.iut.ac.ir/find-1.73.29.fa.html
برگشت به اصل مطلب