TY - JOUR T1 - The Effect of Antioxidant Polysaccharide Based Coatings on Optimum Immersion Time, Vitamin C Content and Salt Adsorption of Quince Cylinders during Osmotic Dehydration TT - بررسی اثر پوشش‌های پلی‌ساکاریدی آنتی‌اکسیدانی بر زمان غوطه‌وری بهینه، محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه‌های میوه "به" طی آبگیری اسمزی JF - JCPP JO - JCPP VL - 5 IS - 16 UR - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2384-fa.html Y1 - 2015 SP - 333 EP - 344 KW - Quince KW - Osmotic dehydration KW - Vitamin C KW - Absorption of salt and acid N2 - در این مطالعه، ابتدا تأثیر پوشش‌های‌خوراکی پلی‌ساکاریدی بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز و پکتین کم استر حاوی آنتی‌اکسیدان اسیدآسکوربیک، بر زمان غوطه‌وری بهینه طی آبگیری اسمزی ورقه‌های میوۀ "بِه" بررسی شد. انتخاب نوع پوشش بر‌اساس ترکیب طبیعی پوست میوه، یعنی سلولز و پکتین انجام گرفت. هم‌چنین، محلول اسمزی مورد استفاده حاوی مواد طبیعی موجود در میوه‌ها یعنی فروکتوز، اسیدسیتریک و یون کلسیم بود. نتایج نشان داد که تا 240 دقیقه، روند جذب مواد جامد در هر دو نوع پوشش روند صعودی داشته است ولی نمونه‌های پوشش‌دار در تمامی زمان‌ها، جذب مواد جامد کمتری نسبت به نمونه‌های بدون پوشش نشان دادند. بر اساس میزان افت آب (W.L)، جذب مواد جامد (S.G)، ضریب کارایی اسمزی و افت وزنی(WR)، با گذشت زمان، بهترین زمان غوطه‌وری، 180 دقیقه انتخاب شد. در مرحله دوم، جذب نمک و اسید سیتریک از محلول اسمزی و مقادیر افت ویتامین C ورقه‌های "به" اسمز‌شده و خشک شده توسط هوای داغ اندازه‌گیری گردید. میزان جذب نمک و اسید در نمونه‌های اسمز‌شده پوشش‌دار نسبت به نمونه‌های اسمز‌شده پوشش داده نشده، به‌طور قابل ملاحظه‌ای کمتر بود و نمونه‌های "به" پوشش داده ‌شده و اسمز ‌شده دارای میزان افت ویتامین ث کمتری نسبت به نمونه‌های اسمز ‌نشده و پوشش داده ‌نشده بودند. M3 10.18869/acadpub.jcpp.5.16.333 ER -