@ARTICLE{Amini, author = {Etemadi Nasab, H. and Amini, F. and Ramin, A. A. and }, title = {Improving Postharvest Storage of Apple Cv. }, volume = {3}, number = {7}, abstract ={  سیب یکی از مهم‌ترین محصولات باغی کشور است و براساس الگوی تنفس و تولید اتیلن میوه­ای فرازگرا است. هر تیماری که بتواند از تولید اتیلن و یا از عمل آن جلوگیری کند سبب افزایش عمر انباری میوه­های فرازگرا می‌شود. ۱ - متیل سیکلوپروپن، ماده‌ای گازی است که در غلظت‌های بسیار کم، آثار ضد اتیلنی دارد. در این تحقیق تأثیر تیمارهای ۱ - متیل سیکلوپروپن با غلظت‌های (0، 25/0، 5/0، 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر) بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم گلاب کهنز بررسی شد. میوه‌ها بعد از تیمار با ۱ - متیل سیکلوپروپن و نگهداری در سردخانه در دمای 2 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 90% در فواصل زمانی3 هفته یکبار از انبار سرد خارج شده و از نظر شاخص‌هایی مانند سفتی بافت، درصد کاهش وزن، اسیدیته قابل تیتراسیون و مواد جامد محلول مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش به‌صورت طرح کرت‌های خرد شده در زمان در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در چهار تکرار انجام شد . نتایج نشان داد که در میوه‌های تیمار شده با1 - متیل سیکلوپروپن، سفتی و اسیدیته قابل تیتراسیون به‌طور معنی‌داری بیشتر از میوه‌های شاهد بود. هم‌چنین درصد کاهش وزن میوه­های تیمار شده با 1- متیل سیکلوپروپن به‌طور معنی‌داری نسبت به شاهد کمتر بود. بیشترین سفتی در تیمار 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر ۱ - متیل سیکلوپروپن مشاهده شد که تفاوت معنی‌داری با هم نداشتند و کمترین سفتی مربوط به تیمار شاهد بود. به نظر می‌رسد تیمار میوه‌ها با1-MCP بر عمر انبارمانی میوه سیب تأثیر داشته و توانسته است کیفیت میوه‌ها را به‌مدت طولانی‌تری حفظ کند. }, URL = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1814-fa.html}, eprint = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1814-fa.pdf}, journal = {Journal of Crop Production and Processing}, doi = {}, year = {2013} }