@ARTICLE{S.M.A. Jalali Hajiabadi, author = {S.M.A. Jalali Hajiabadi, and S.A.H. Abolghasemi, and A.R. Jafari Sayadi, and M. Rostaei Alimehr, and M. Haghighian Roudsari, and }, title = { Effect of Different Levels of Dietary Glucosinolates on Performance of Broiler Chicks}, volume = {8}, number = {4}, abstract ={تعداد 200 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در طرحی کاملاً تصادفی به منظور برآورد اثر مقادیر گلوکوسینولات‌های جیره بر عملکرد جوجه‎های گوشتی در دوره آغازین (0-21روز) و رشد (22-42روز)، مورد آزمون قرار گرفتند. مقادیر گلوکوسینولات‌های جیره در دوره آغازین صفر، 5/7، 15، 5/22و 30 میکرومول در گرم ( به ترتیب تیمارهای آغازین 1، 2، 3، 4 و 5) و در دوره رشد صفر، 7/5، 4/11، 1/17 و 8/22 میکرومول در گرم ( به ترتیب تیمارهای رشد 1، 2، 3، 4 و 5) جیره بود. مصرف خوراک جوجه‌ها در دوره رشد تحت تأثیر سطح گلوکوسینولات‌های جیره قرار گرفت (P }, URL = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-306-fa.html}, eprint = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-306-fa.pdf}, journal = {Journal of Crop Production and Processing}, doi = {}, year = {2005} }