@ARTICLE{D. Ataii, author = {D. Ataii, and M. A. Sahari, and M. Hamedi, and }, title = {Some Physico-chemical Characteristics of Tea-seed Oil}, volume = {7}, number = {3}, abstract ={در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای ایرانی ‌(رقم لاهیجان) بررسی، و با ویژگی‌های روغن‌های استحصالی از دانه آفتاب‌گردان (رقم فارس) و میوه زیتون (رقم گیله زیتون) از نظر درصد اسیدهای چرب، عدد پراکسید، عدد یدی، عدد صابونی و مدت زمان ماندگاری مقایسه شد. هم‌چنین، روغن بذر چای در دو سطح پنج و ده درصد، به روغن‌های آفتاب‌گردان و زیتون افزوده شد و ماندگاری آنها با شاهد مقایسه گردید. نتایج نشان داد که روغن بذر چای از نظر خواص تغذیه‌ای و پایداری، روغنی مناسب است. آزمایش ماندگاری این روغن‌ها در دمای 63 درجه سانتی‌گراد نشان داد که ماندگاری روغن بذر چای بیش از آفتاب‌گردان و در حد ماندگاری روغن زیتون است. ضمناً ماندگاری روغن آفتاب‌گردان در حالت مخلوط با روغن بذر چای افزایش می‌یابد. }, URL = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-453-fa.html}, eprint = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-453-fa.pdf}, journal = {Journal of Crop Production and Processing}, doi = {}, year = {2003} }