@ARTICLE{Olfati, author = {Olfati, Jamal-Ali and Ramezani, Elham and Razavipoor, Taymoor and }, title = {The Effect of Different Treatments on Storage life and Postharvest Quality of Button Mushroom (Agaricusbisporus)}, volume = {7}, number = {4}, abstract ={قارچ‌ها به جهت دارا بودن درصد زیاد آب و ساختار اپیدرمی نازک و متخلخل، ماندگاری بسیار کمتری نسبت به سایر سبزی‌ها دارند. هدف از پژوهش حاضر، دست‌یابی به ترکیب کمپوست مناسب و شرایط بهینه نگهداری قارچ دکمه­ای به‌منظور افزایش ماندگاری آن بود. فاکتورهای آزمایشی شامل دو دمای نگهداری 4 و 25 درجه سانتی‌گراد، دو نوع بسته­بندی ظروف شفاف و پوشیده شده با فویل و چهار نوع کمپوست (کلش گندم و کود مرغی، کلش گندم و کود اسبی، کلش برنج و کود مرغی، کلش برنج و تفاله زیتون) بودند. صفاتی مانند درصد کاهش وزن، میزان قهوه­ای شدن، درصد ماده خشک، فنول کل و فعالیت آنتی­اکسیدانی 7 روز بعد از برداشت برای نمونه­های انبار شده در دمای اتاق (25 درجه سانتی‌گراد) و 25 روز بعد از برداشت برای نمونه­های انبار شده در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد) ارزیابی شدند. قارچ‌های پرورش‌یافته در کمپوست کلش برنج و تفاله زیتون، بیشترین درصد ماده خشک (62/11 درصد) را در دمای اتاق نشان دادند. قارچ‌های پرورش‌یافته در کمپوست کلش برنج و تفاله زیتون، بالاترین فعالیت آنتی­اکسیدانی را در دمای یخچال و اتاق زمانی نشان دادند که در ظرف پوشیده شده با فویل نگهداری شدند. طبق نتایج به‌دست آمده، کمپوست کلش برنج و تفاله زیتون می­تواند به‌عنوان کمپوست مناسب جهت افزایش ماندگاری قارچ دکمه­ای معرفی شود و نیازمند تحقیقات بیشتری است. }, URL = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2493-fa.html}, eprint = {http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2493-fa.pdf}, journal = {Journal of Crop Production and Processing}, doi = {10.29252/jcpp.7.4.135}, year = {2018} }