AU - Kadivar, M AU - Aghajani, N AU - Hosini, H AU - Kashni nejad, M TI - Effect of Malting Process on Physicochemical Properties of Two Varieties of Barley (Sahra and Dasht) PT - JOURNAL ARTICLE TA - JCPP JN - JCPP VO - 13 VI - 48 IP - 48 4099 - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html 4100 - http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.pdf SO - JCPP 48 AB  - از آنجا که بافت آندوسپرم جو بر فرایندهای فیزیولو ژیکی تبدیل جو به مالت م ؤثر است، آشنایی با ویژگی های آناتومی و فیزیکوشیمیایی آن اهمیت زیادی در کنترل فرایند دارد . هدف از این تحقیق بررسی تغییرات طول، عرض، ضخامت، دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی، مؤلفه های رنگ دستگاه هانترلب دو رقم جو طی فرایند مالت سازی است . ،pH ، تخلخل، نیتروژن کل، قند احیا کننده، قدرت دیاستاتیک نتایج تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی عرض، ضخامت، قند احیا کننده و قدرت دیاستاتیک افزایش و دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی نتایج بررسی تغییرات بافت طی فرایند، با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نشان داد که مقدار ازت .(P CP - IRAN IN - LG - eng PB - JCPP PG - 219 PT - Research YR - 2009