Kadivar M, Aghajani N, Hosini H, Kashni nejad M. Effect of Malting Process on Physicochemical Properties of Two Varieties of Barley (Sahra and Dasht). Journal of Crop Production and Processing 2009; 13 (48) :219-229
URL:
http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html
کدیور مهدی، آقاجانی نرجس، حسینی سید حسن، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثر فرایند مالت سازی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دو رقم جو (صحرا و دشت). نشریه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1388; 13 (48) :219-229
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html
، kadivar@cc.iut.ac.ir
چکیده: (27013 مشاهده)
از آنجا که بافت آندوسپرم جو بر فرایندهای فیزیولو ژیکی تبدیل جو به مالت م ؤثر است، آشنایی با ویژگی های آناتومی و فیزیکوشیمیایی
آن اهمیت زیادی در کنترل فرایند دارد . هدف از این تحقیق بررسی تغییرات طول، عرض، ضخامت، دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی،
مؤلفه های رنگ دستگاه هانترلب دو رقم جو طی فرایند مالت سازی است . ،pH ، تخلخل، نیتروژن کل، قند احیا کننده، قدرت دیاستاتیک
نتایج تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی عرض، ضخامت، قند احیا کننده و قدرت دیاستاتیک افزایش و دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی
نتایج بررسی تغییرات بافت طی فرایند، با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نشان داد که مقدار ازت .(P<٠/ و ازت کل کاهش یافت ( ٠٥
دانه جو بر میزان اصلاح بافت آندوسپرم مؤثر است، به طوری که در رقم صحرا با مقدار ازت کمتر، نسبت به رقم دشت جداسازی
گرانول های کوچک از شبکه پروتئینی و هضم دیواره سلولی به مقدار بیشتری دیده شد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى