دوره 4، شماره 13 - ( پاييز 1393 )                   جلد 4 شماره 13 صفحات 139-146 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Asadi Moghaddam O, Bagheban Siroos S, Alizadeh Oskouei P. Effect of Indol Acetic Acid and Ammonium Thiosulphate Spray on Thinning Percentage, Fruit Yield, and Quality of 'Payizeh Znouz' Apple. JCPP. 2015; 4 (13) :139-146
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2238-fa.html
اسدی اقدم امید، باغبان سیروس شهرام، علیزاده اسکویی پریسا. تأثیر محلول‌پاشی ایندول استیک اسید و تیوسولفات آمونیوم بر درصد تنک، عملکرد و کیفیت میوه سیب پاییزه زنوز. مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1393; 4 (13) :139-146

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2238-fa.html


کارشناس‌ارشد علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز ، omid_asadi0901@yahoo.com
چکیده:   (1056 مشاهده)
درختان سیب پاییزه زنوز از توان قابل ملاحظه‌ای در میوه‌بندی و تولید میوه برخوردار می‌باشند که این امر موجب تولید میوه‌های کوچک در آنها می‌شود. تنک گل و میوه در درختان جنس پرونوس به‌طور چشمگیری ارزش میوه را از طریق بهبود بخشیدن اندازه، رنگ و سایر صفات مربوط به کیفیت میوه افزایش می‌دهد. به منظور بررسی تأثیر محلول‌پاشی ایندول استیک اسید و تیو سولفات آمونیوم در مراحل مختلف گلدهی بر درصد تنک، عملکرد و کیفیت میوه سیب پاییزه زنوز آزمایشی در سال 1390 در منطقه زنوز شهرستان مرند اجرا شد. جهت دقت بیشتر، درختانی با قدرت رشد و اندازه یکنواخت انتخاب شدند. تیمارهای آزمایشی شامل محلول‌پاشی تیو سولفات آمونیوم به غلظت‌های 25/0%، 1% و 75/1% در زمان‌های قبل از باز شدن گل‌ها، باز شدن 30% از گل‌ها و باز شدن 90% از گل‌ها و محلول‌پاشی ایندول استیک اسید به غلظت‌های 15، 30 و 45 ppm در زمان رسیدن میوه‌ها به اندازه 21-7 میلی‌متر به شاخه‌های منتخب اعمال شد. آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 13 تیمار و 3 تکرار انجام شد. تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که کاربرد تیو سولفات آمونیوم و ایندول استیک اسید در غلظت‌های بالا تأثیر معنی‌داری بر درصد تنک داشتند. تیو سولفات آمونیوم و ایندول استیک اسید وزن تر میوه را افزایش دادند. محلول‌پاشی تیوسولفات آمونیوم اندازه قطر میوه و محلول‌پاشی ایندول استیک اسید اندازه طول میوه را افزایش داد.
متن کامل [PDF 134 kb]   (269 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Isfahan University of Technology - Journal of Crop Production and Processing

Designed & Developed by : Yektaweb

تحت نظارت وف بومی آسپا-وف