دوره 4، شماره 13 - ( پاييز 1393 )                   جلد 4 شماره 13 صفحات 158-147 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Samady H, Hatamzade A, Ghasemnezhad M, Zakizade H, Hosseini S S. Effect of Short Term Salicylic Acid and Ascorbic Acid Treatments on Delaying Flowers’ Senescence of Cut Rose Cv. Red Naomy. JCPP. 2015; 4 (13) :147-158
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2239-fa.html
صمدی حسین، حاتم‌زاده عبدا...، قاسم‌نژاد محمود، زکی‌زاده هدایت، حسینی سیده سمیه. تأثیر تیمارکوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تأخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم ’ردنائومی‘. تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1393; 4 (13) :158-147

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2239-fa.html


دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان ، hatamzadeh@guilan.ac.ir
چکیده:   (3147 مشاهده)
این آزمایش روی گل‌های شاخه بریده رز رقم ’ردنائومی‘ با طول 35 سانتی‌متر، به‌مدت 18 ساعت به‌صورت تیمار کوتاه مدت (پالسینگ) به‌صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار شیمیایی: آب مقطر(Control)، ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات (Suc + 8-HQS)، ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید(Suc + 8-HQS + SA)، ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات+ آسکوربیک اسید(Suc + 8-HQS + ASA)، ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید+ آسکوربیک اسید (Suc + 8-HQS + SA + ASA) در 3 تکرار در داخل بطری‌ها، انجام گرفتند. صفات مورفولوژی مانند ماندگاری، تغییرات جذب آب، وزن تر، قطر گل و صفات فیزیولوژی مانند پروتئین کل و میزان پرولین مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب تیماری ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید در مقایسه با شاهد و سایر تیمارها بیشترین تأثیر را بر ماندگاری گل رز داشت. هم‌چنین نتایج نشان داد که تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید+ آسکوربیک اسید پیری گل‌ها را به تأخیر انداخته و میزان جذب آب، وزن تر و قطرگل را افزایش می‌دهد. نتایج به‌دست آمده نشان می‌دهد میزان پروتئین کل تحت تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات+ آسکوربیک اسید و محتوی پرولین تحت تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات دارای بیشترین مقدار هستند.
متن کامل [PDF 302 kb]   (940 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق