دوره 5، شماره 15 - ( بهار 1394 )                   جلد 5 شماره 15 صفحات 167-176 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Yazdani A, Naderi R, Fazeli A A, Bahrani M J. Effect of Planting Methods and Seeding Rates on Yield of Alfalfa (Medicago sativa L.) CV. Hamedani in Bajgah, Fars Province. JCPP. 2015; 5 (15) :167-176
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2332-fa.html
یزدانی عباس، نادری روح‌اله، فاضلی علی‌اصغر، بحرانی محمدجعفر. اثر روش‌های کاشت و مقادیر مختلف بذر بر عملکرد علوفه یونجه همدانی. مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1394; 5 (15) :167-176

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2332-fa.html


دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب، دانشگاه شیراز ، naderi.ruhollah@gmail.com
چکیده:   (2162 مشاهده)
به‌منظور بررسی تأثیر روش‌های کاشت و مقادیر بذر مصرفی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد یونجه رقم همدانی(Medicago sativa L.)، آزمایشی در سال 88 - 1387 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز (باجگاه) اجرا شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 4 تکرار بود. فاکتورهای مورد مطالعه روش‌های کاشت (جوی و پشته‌ای، کرتی ردیفی، کرتی درهم و بستر تخت) و مقادیر بذر یونجه (5، 10، 15 و 20 کیلوگرم بذر در هکتار) بود. اثر روش‌های کاشت و مقادیر بذر بر وزن خشک علوفه معنی‌دار (05/0p < ) شد. بیشترین وزن خشک علوفه در چین اول (84/6 تن در هکتار) و سوم (45/7 تن در هکتار) در تیمار کاشت جوی و پشته‌ای و مقدار 20 کیلوگرم در هکتار و کمترین وزن خشک علوفه در چین اول (63/3 تن در هکتار) در کاشت به‌صورت بستر تخت و میزان 5 کیلوگرم بذر در هکتار و در چین سوم علوفه (03/4 تن در هکتار) در کاشت کرتی درهم و میزان 10 کیلوگرم بذر در هکتار به‌دست آمد. نتایج نشان داد مقادیر مختلف بذر یونجه بر تعداد علف‌های هرز رشد یافته در مزرعه تأثیر معنی‌دار داشته (05/0 p < ) و بیشترین تعداد علف‌های هرز در مقدار 5 کیلوگرم بذر یونجه در هکتار و کمترین تعداد بوته‌های علف‌های هرز در مقدار 20 کیلوگرم بذر یونجه در هکتار به‌دست آمد
متن کامل [PDF 211 kb]   (1785 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Isfahan University of Technology - Journal of Crop Production and Processing

Designed & Developed by : Yektaweb