Azarbaijani A R, Shivazad M, Yousef Hakimi A A. The Effect of Different Supplementation on Nutritive Value of Barley in Layer Performance. Journal of Crop Production and Processing 1998; 2 (3) :73-80
URL:
http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-252-fa.html
آذربایجانی علیرضا، شیوازاد محمود، یوسف حکیمی علی اکبر. بررسی تأثیر آنزیم و مواد شیمیایی دیگر بر بهبود ارزش غذایی جو در تغذیه مرغان تخمگذار. نشریه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1377; 2 (3) :73-80
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-252-fa.html
چکیده: (39638 مشاهده)
تغذیه دانه جو به میزان بالا به مرغان تخمگذار، موجب کاهش مصرف خوراک و کوچک شدن اندازه تخم مرغها میشود. جهت رفع مشکلات تغذیهای دانه جو در مرغان تخمگذار از مواد شیمیایی مانند آنزیم تجاری مؤثر بر جو (فین فید)، آنتی بیوتیک اکسی تتراسیکلین، سولفات مس، سولفات منیزیوم و بیکربنات سدیم استفاده گردید. افزودن مواد شیمیایی همچون آنتی بیوتیک، بیکربنات سدیم، سولفات مس و سولفات منیزیوم، تأثیری بر عملکرد مرغان تخمگذار تغذیه شده با جو نداشت، جز این که سولفات مس باعث افزایش جزئی در وزن تخم مرغ گردید. افزودن آنتی بیوتیک و بیکربنات سدیم ضخامت پوسته تخم مرغ را افزایش داد. افزودن آنزیم به جیره مرغان تخمگذار تغذیه شده با جیره پایه جو، موجب بهبود عملکرد مرغان تخمگذار گردید. مرغان تخمگذار بالغ به خوبی توانستند جیرههای حاوی سطوح بالای جو به همراه آنزیم را تحمل کنند و چنین جیرهای برای مرغان تخمگذار تفاوت محسوسی با جیره شاهد ذرت نداشت.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى