دوره 13، شماره 48 - ( تابستان 1388 )                   جلد 13 شماره 48 صفحات 229-219 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kadivar M, Aghajani N, Hosini H, Kashni nejad M. Effect of Malting Process on Physicochemical Properties of Two Varieties of Barley (Sahra and Dasht). Journal title 2009; 13 (48) :219-229
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html
کدیور مهدی، آقاجانی نرجس، حسینی سید حسن، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثر فرایند مالت سازی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دو رقم جو (صحرا و دشت). عنوان نشریه. 1388; 13 (48) :219-229

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html


، kadivar@cc.iut.ac.ir
چکیده:   (26524 مشاهده)
از آنجا که بافت آندوسپرم جو بر فرایندهای فیزیولو ژیکی تبدیل جو به مالت م ؤثر است، آشنایی با ویژگی های آناتومی و فیزیکوشیمیایی آن اهمیت زیادی در کنترل فرایند دارد . هدف از این تحقیق بررسی تغییرات طول، عرض، ضخامت، دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی، مؤلفه های رنگ دستگاه هانترلب دو رقم جو طی فرایند مالت سازی است . ،pH ، تخلخل، نیتروژن کل، قند احیا کننده، قدرت دیاستاتیک نتایج تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی عرض، ضخامت، قند احیا کننده و قدرت دیاستاتیک افزایش و دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی نتایج بررسی تغییرات بافت طی فرایند، با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نشان داد که مقدار ازت .(P<٠/ و ازت کل کاهش یافت ( ٠٥ دانه جو بر میزان اصلاح بافت آندوسپرم مؤثر است، به طوری که در رقم صحرا با مقدار ازت کمتر، نسبت به رقم دشت جداسازی گرانول های کوچک از شبکه پروتئینی و هضم دیواره سلولی به مقدار بیشتری دیده شد.
متن کامل [PDF 2336 kb]   (2491 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق


Warning: fopen(./files/cron_hour.txt): failed to open stream: Read-only file system in /var/www/html/jcpp/includes/functions.php on line 295

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/jcpp/includes/functions.php on line 297

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/jcpp/includes/functions.php on line 297