دوره 5، شماره 17 - ( پاییز 1394 )                   جلد 5 شماره 17 صفحات 273-284 | برگشت به فهرست نسخه ها



DOI: 10.18869/acadpub.jcpp.5.17.273

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafarpoor M, Amini D, Mortezaeinejad F, Gholparvar A R, Khoshbakht D. Effect of Putrescine and 1-MCP on Quality Attributes and Storage Life of Strawberry Fruits (Fragaria ananassa Cv. Selva). JCPP. 2015; 5 (17) :273-284
URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2426-fa.html
جعفرپور مهرداد، امینی دریاناز، مرتضایی‌نژاد فروغ، گل‌پرور احمدرضا، خوشبخت داوود. اثر پوترسین و 1- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva). مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1394; 5 (17) :273-284

URL: http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-2426-fa.html


دانشگاه صنعتی اصفهان ، davod.khoshbakht@gmail.com
چکیده:   (520 مشاهده)

تماس میوه با اتیلن یکی از دلایل مهم افزایش سرعت پیری و ضایعات پس از برداشت میوه‌ می‌باشد. بنابراین مواد ضد اتیلنی می‌توانند عمر پس از برداشت میوه توت‌فرنگی را افزایش دهند. لذا تأثیر کاربرد غلظت‌های صفر (شاهد)، 5/0، 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- متیل سیکلوپروپان (1- ام‌سی‌پی) و هم‌چنین پوترسین با غلظت‌های صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 5/1 میلی‌مولار بر عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی رقم سلوا در دمای 1 درجه سانتی‌گراد به‌مدت بیست و یک روز بررسی شده است. این پژوهش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که بالاترین درصد بازار پسندی، سفتی بافت میوه، اسید‌های آلی قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول و ویتامین‌ ث و کمترین مقادیر صفات پوسیدگی ظاهری، pH و شاخص مزه (TSS/TA) در تیمار 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- ام‌‌سی‌پی و نیز 1 و 5/1 پوترسین دیده شد. نتایج نشان دهنده تأثیر مثبت تیمارها بر عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی بود. نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از 1- ام‌سی‌پی و پوترسین می‌تواند به‌عنوان راهبرد مؤثری در تکنولوژی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا معرفی شود.

متن کامل [PDF 215 kb]   (235 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Isfahan University of Technology - Journal of Crop Production and Processing

Designed & Developed by : Yektaweb