You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مدیریت تلفیقی به‌عنوان یک استراتژی پایدار در کنترل عارضه زوال مرکبات
جواد سرحدی، صابر حیدری *، مهری شریف
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML اثر کاربرد کودهای زیستی و آلی بر کارایی فیزیولوژیک نیتروژن و خصوصیات زراعی یونجه در منطقه کاشان
هادی کشایی آرانی، محمد میرزاخانی *، کریم نوزاد نمین
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تغییر محتوای عناصر غذایی، نشاسته و پروتئین در سال‌های "آور" و "ناآور" در سه رقم زیتون محلی استان کرمانشاه
ابوالمحسن حاجی امیری، عبدالرحمان محمدخانی *، رحمت اله غلامی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک لوبیا با کاربرد بیوچار و اسید سالیسیلیک تحت شرایط تنش شوری خاک
معصومه نصیری، بابک عندلیبی *، سعید خماری، اسماعیل گلی کلانپا، سجاد نصیری
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کمی و کیفی عملکرد کاملینا (.Camelina sativa L) با استفاده از کود شیمیایی و زیستی نیتروژنه در تاریخ کاشت‌های مختلف
علی مومنی، غلیرضا یدوی *، علی مرادی، اکبر همتی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی صفات عملکردی اینبردلاین‌های پیشرفته‌ی کدو آجیل
شهربانو وکیلی بسطام *، زهرا رودباری
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق