You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اقتصادی آبیاری جویچه‌ای یک در میان برای سورگوم با قیمت‌های یارانه‌ای و واقعی آب آبیاری
محمد مهدی قاسمی *، علیرضا سپاسخواه
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های مکانیکی پوشش بتنی کانال‌های آبیاری حاوی خاکستر پوسته شلتوک در محیط‌های سولفاته
جهانگیر عابدی کوپایی *، محمد علی فتحی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جامع رگبار 16 خرداد 1371 مشهد
بیژن قهرمان *
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML اثر رقابت ناقص بر سود حاصل از تغییر تکنیکی (مطالعه موردی صنعت گوجه فرنگی در استان خراسان)
محمد مظهری *، سعید یزدانی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بررسی توزیع درآمد کشاورزان شهرستان ساوجبلاغ و عوامل مؤثر بر آن
مهرداد توده روستا *، جواد میرمحمد صادقی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تثبیت کبالت و کادمیم در رس‌های خاک به کمک انرژی حرارتی
مصطفی چُرُم *، سیروس جعفری
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تولید رواناب و رسوب در خاک‌های با مواد مادری متفاوت در حوزه آبخیز گل‌آباد، اردستان
محسن شکل‌آبادی *، حسین خادمی، امیرحسین چرخابی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانه‌ای ( Zea mays)
حسین غدیری *، مجید مجیدیان
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای آن در آفتاب‌گردان
علی مجیری *، احمد ارزانی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر باکتری آزوسپیریلوم بر برخی شاخص‌های رشد و عملکرد سه رقم گندم
ریحانه عموآقایی *، اکبر مستأجران، گیتی امتیازی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه گوسفند
تقی قورچی *، شعبان رحیمی، محمد رضائیان، غلامرضا قربانی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شدت محدودیت غذایی در سنین اولیه و افزایش تراکم مواد مغذی جیره پس از اعمال محدودیت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی
مجید طغیانی *، عبدالحسین سمیع، عباسعلی قیصری
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی
عباسعلی قیصری *، رامین بهادران، سید سعید تدین‌فر
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات میزان گلیکوآلکالوییدکل و آلفاسولانین در سیب‌زمینی در طول نگه‌داری و فرایند حرارتی
شهرام دخانی *، جواد کرامت، شیوا روفی‌گری حقیقت
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان اسید فیتیک در آرد، خمیر و نان سنگک و لواش ماشینی
زهرا شیخ‌الاسلامی *، جلال جمالیان
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تعیین تنوع ژنتیکی قارچ عامل بیماری برق‌زدگی نخود [Ascochyta rabiei (Pass.) Lab.] ایران با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD
فرهاد شکوهی‌فر *، عبدالرضا باقری، ماهرخ فلاحتی رستگار
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر قارچ‌های اندوفایت در بهبود ویژگی‌های فنوتیپی فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb.) و فسکیوی مرتعی (Festuca pratensis Huds.) بومی ایران
رضا محمدی *، آقا فخر میرلوحی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه دو روش رهاسازی تخم بال توری سبز[Chrysoperla carnea (Steph.)] علیه شته سبز جالیز(Aphis gossypii Glov.) در شرایط گلخانه
زهرا رفیعی کرهرودی *، بیژن حاتمی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت مکانیزاسیون منطقه شمال اهواز
نعیم لویمی *، مرتضی الماسی
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی دو گونه علفی آلوروپوس در کاهش شوری خاک و احیای اراضی شور
سیدعلی‌محمد میرمحمدی‌میبدی *، علیرضا امینی، سیدجمال الدین خواجه‌
چکیده   -   Abstract -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Isfahan University of Technology - مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 All Rights Reserved | Isfahan University of Technology - Journal of Crop Production and Processing

Designed & Developed by : Yektaweb