تأثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانهای ( Zea mays)
تأثیر شدت محدودیت غذایی در سنین اولیه و افزایش تراکم مواد مغذی جیره پس از اعمال محدودیت بر عملکرد جوجههای گوشتی
تعیین تنوع ژنتیکی قارچ عامل بیماری برقزدگی نخود [Ascochyta rabiei (Pass.) Lab.] ایران با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD
تأثیر قارچهای اندوفایت در بهبود ویژگیهای فنوتیپی فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb.) و فسکیوی مرتعی (Festuca pratensis Huds.) بومی ایران
مقایسه دو روش رهاسازی تخم بال توری سبز[Chrysoperla carnea (Steph.)] علیه شته سبز جالیز(Aphis gossypii Glov.) در شرایط گلخانه