مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
دانشگاه صنعتی اصفهان
یکشنبه 9 مهر 1402
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آیین نامه اخلاق علمی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند داوری مقالات
فرم واگذاری حق انتشار مقاله و تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
اشتراک مجله
فهرست داوران همکار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
مقالات آماده انتشار
دوره 3، شماره 2 - ( 4-1378 )
تخمین ضرایب رواناب برای تعدادی از حوضه های آبریز دریای مازندان
ص. 19-1
سیدفرهاد موسوی
*
،
جعفر جمشیدنژاد عنبرانی
،
سیدسعید اسلامیان
،
ناصر رستم
چکیده
(41861 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1832 دریافت)
سازه های مؤثر بر دانش کشاورزی پایدار و پایداری نظامهای زراعی (مطالعه موردی گندمکاران در استان فارس)
ص. 34-21
داریوش حیاتی
*
،
عزت اله کرمی
چکیده
(15118 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1574 دریافت)
بررسی اثر گازدی اکسید گوگرد بر صفات کیفی و کمی انگور پس از برداشت در ارقام فخری شاهرودی و کشمشی بیدانه نگهداری شده در سردخانه
ص. 46-35
عبدالحامد دولتی بانه
*
،
مصباح بابالار
،
محمود اخوت
چکیده
(35094 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1472 دریافت)
تنوع الگوهای الکتروفورزی پروتئین زنجیره ای دانه در ماش
ص. 58-47
فرهاد قوامی
*
،
عبدالمجید رضایی
،
سیروس عبدمیشانی
،
احمد ارزانی
چکیده
(46134 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1660 دریافت)
توارث سه ژنی رنگ لپه ها در عدس
ص. 64-59
محمود خدامباشی
*
،
بالرام شارما
چکیده
(11031 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1304 دریافت)
تأثیر گلوتن، دمای اکسترودر و دمای خشک کردن روی چسبندگی و خمیری شدن ماکارونی
ص. 74-65
محمد شاهدی
*
،
پیمان گلی خوراسگانی
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(34812 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1732 دریافت)
تأثیر جایگزینی جو به جای ذرت ، با و بدون استفاده از آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
ص. 91-75
علی پیشنمازی
*
،
جواد پوررضا
چکیده
(14504 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1504 دریافت)
بررسی تأثیر مراحل مختلف رشد و زمان برداشت روی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم گلی
(
Salvia officinalis
L.)
ص. 100-93
لطیفه احمدی
*
،
مهدی میرزا
چکیده
(12110 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1503 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS