ارزیابی کمّیت و کیفیت علوفه در کشت مخلوط افزایشی سورگوم- سویا تحت تأثیر کودهای زیستی نیتروکسین و باکتریهای حلکننده فسفات
اثر مدیریت تغذیه و مصرف زئولیت بر کارایی مصرف کود و بهرهوری آب
در دو رقم ذرت (.Zea mays L) در شرایط کمآبیاری
اثر محلولپاشی هیومیک اسید بر برخی ویژگیهای کیفی و تجمع عناصر ریز مغذی
در اندام هوایی و دانه تریتیکاله (X Tritico-secale Wittmack)
تخمین عملکرد و زیستتوده ذرت علوفهای در هر بازدید ماهوارهای در طی فصل رشد
(مطالعه موردی: دشت فراهان)