اثر مقادیر مختلف نیتروژن و روی بر صفات فیزیولوژیکی، عملکرد و محتوای پروتئین دانه گندم در شرایط تنش گرمای انتهای فصل رشد
بررسی تنوع ژنتیکی و گزینش همزمان عملکرد بذر و علوفه در ژنوتیپهای منتخب دو گونه علف باغ (Dactylis glomerata) و علف پشمکی (Bromus inermis)
واکنش تولید دانه و روغن و بهرهوری آب کنجد (.Sesamum indicum L)
به آبیاری محدود در شرایط کاربرد ورمیکمپوست
بهبود عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در برگ برنج با مصرف کاه برنج و بایوچار حاصل از آن