بررسی تأثیر اسید هیومیک بر شاخص های جوانه زنی و رنگیزه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم دیم در مرحله گیاهچه ای در ارتباط با عملکرد دانه
بررسی نقش قارچ مایکوریزا و فسفر در بهبود تبادلات گازی و افزایش وزن میوه خیار تلخ (Momordica charantia) تحت تنشهای مختلف آبیاری
ارزیابی عملکرد دانه و روغن، اجزای عملکرد، صفات زراعی و ضرایب همبستگی برخی ژنوتیپ های کنجد در منطقه بهبهان
بررسی اثرات تنش شوری و قلیایی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی و خصوصیات بیوشیمیایی در پایه های ولکامریانا و نارنج
بهبود محتوای عناصر اندام هوایی و دانه، اجزای عملکرد و عملکرد هیبرید ذرت شیرین RS-360 (Zea mays L.var. Saccharata) با مصرف کود فسفره، قارچ مایکوریزا و اسید هیومیک
تأثیر اسید هیومیک و سیلیکون بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و کارآیی مصرف آب گیاه کینوا (Chenopodium quinoa Willd) تحت رژیمهای مختلف آبیاری