مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
دانشگاه صنعتی اصفهان
پنجشنبه 15 آذر 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آیین نامه اخلاق علمی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند داوری مقالات
فرم واگذاری حق انتشار مقاله و تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
اشتراک مجله
فهرست داوران همکار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
مقالات آماده انتشار
دوره 14، شماره 2 - ( 3-1403 )
مدیریت تلفیقی بهعنوان یک استراتژی پایدار در کنترل عارضه زوال مرکبات
ص. 14-1
10.47176/jcpp.14.2.37971
جواد سرحدی
،
صابر حیدری
*
،
مهری شریف
چکیده
(757 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(384 دریافت)
اثر کاربرد کودهای زیستی و آلی بر کارایی فیزیولوژیک نیتروژن و خصوصیات زراعی یونجه در منطقه کاشان
ص. 30-15
10.47176/jcpp.14.2.24194
هادی کشایی آرانی
،
محمد میرزاخانی
*
،
کریم نوزاد نمین
چکیده
(877 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(351 دریافت)
تغییر محتوای عناصر غذایی، نشاسته و پروتئین در سالهای "آور" و "ناآور" در سه رقم زیتون محلی استان کرمانشاه
ص. 50-31
10.47176/jcpp.14.2.25529
ابوالمحسن حاجی امیری
،
عبدالرحمان محمدخانی
*
،
رحمت اله غلامی
چکیده
(773 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(371 دریافت)
تغییرات برخی ویژگیهای فیزیولوژیک لوبیا با کاربرد بیوچار و اسید سالیسیلیک تحت شرایط تنش شوری خاک
ص. 71-51
10.47176/jcpp.14.2.38191
معصومه نصیری
،
بابک عندلیبی
*
،
سعید خماری
،
اسماعیل گلی کلانپا
،
سجاد نصیری
چکیده
(729 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(376 دریافت)
بهبود کمی و کیفی عملکرد کاملینا (.Camelina sativa L) با استفاده از کود شیمیایی و زیستی نیتروژنه در تاریخ کاشتهای مختلف
ص. 93-73
10.47176/jcpp.14.2.20335
علی مومنی
،
غلیرضا یدوی
*
،
علی مرادی
،
اکبر همتی
چکیده
(601 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(296 دریافت)
ارزیابی صفات عملکردی اینبردلاینهای پیشرفتهی کدو آجیل
ص. 109-95
10.47176/jcpp.14.2.37613
شهربانو وکیلی بسطام
*
،
زهرا رودباری
چکیده
(614 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(308 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS