مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
دانشگاه صنعتی اصفهان
شنبه 24 آبان 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آیین نامه اخلاق علمی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند داوری مقالات
فرم واگذاری حق انتشار مقاله و تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
اشتراک مجله
فهرست داوران همکار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
مقالات آماده انتشار
دوره 4، شماره 4 - ( 10-1379 )
مقایسه عملکرد و کیفیت محصول گوجه فرنگی در دو روش آبیاری قطره ای و جویچه ای
ص. 9-1
امین علیزاده
*
،
قربانعلی قربانی
،
غلامحسین حق نیا
چکیده
(37202 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2442 دریافت)
مقایسه تغییرات توزیع مصرف در مناطق روستایی و شهری ایران
ص. 17-11
محمدرضا ارسلان بد
*
چکیده
(10433 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1677 دریافت)
اثر مواد آلی بر خواص شیمیایی خاک، جذب عناصر به وسیله ذرت و عملکرد آن
ص. 29-19
یحیی رضایی نژاد
*
،
مجید افیونی
چکیده
(17298 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2302 دریافت)
آلودگی خاک بوسیله سرب حاصل از وسایل نقلیه در محدوده برخی از بزرگراههای ایران
ص. 42-31
حمیدرضا رحمانی
*
،
محمود کلباسی
،
شاپور حاجرسولیها
چکیده
(37557 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2003 دریافت)
کالوس زایی و باززایی گیاهچه از جنین بالغ، در لاینهای اینبرد و هیبریدهای ذرت
ص. 56-43
محمدرضا صلواتی
*
،
احمد ارزانی
،
آقافخر میرلوحی
،
احمد بانکه ساز
چکیده
(29410 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2004 دریافت)
بررسی کالوس زایی و باززایی از کشت جنین نارس ارقام برنج
ص. 72-57
محمد زمان نوری دلاور
*
،
احمد ارزانی
چکیده
(13406 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1939 دریافت)
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچهْ گوشتی در دورهْ پایانی
ص. 81-73
فرهاد زرمهر
*
،
جواد پوررضا
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(33803 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1837 دریافت)
اثر باکتری
Cellulomonas uda
بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای
ص. 90-83
ابراهیم روغنی حقیقی فرد
*
چکیده
(13452 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1767 دریافت)
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
ص. 101-91
لاله مشرف بروجنی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(15392 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2141 دریافت)
بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیلهْ روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
ص. 117-103
صمد صبوری هلستانی
*
،
شهرام دخانی
،
غلامحسین کبیر
،
رضا شکرانی
چکیده
(35249 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1820 دریافت)
استفاده جداگانه و توام لاروهای سن سوم کفش دوزک
Hippodamia variegata
(Goeze)
و بال توری
Chrysoperla carnea
(Steph.)
در مبارزه بیولوژیک شته جالیز
Aphis gossypii
(Glover )
در گلخانه
ص. 128-119
کریم زیبایی
*
،
بیژن حاتمی
چکیده
(11718 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1863 دریافت)
تأثیر شیب رویشگاه در تغییر شکل گیاه گون گزی
(
Astracantha adscendens
)
ص. 144-129
سیدجمال الدین خواجه الدین
*
چکیده
(15994 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(1773 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS