اثر کودهای آلی و زیستی بر ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد دانه گیاه لوبیا یام مکزیکی (Pachyrhizus erosus (L.) Urban)
تعیین دمای کاردینال و مراحل فنولوژی دو گونه توق خاردار (Xanthium spinosum)
و توق معمولی ((X. strumarium براساس درجه روز- رشد
تأثیر سطوح مختلف آبیاری و مواد محرک رشد بر اجزاء عملکرد
و پروتئین دانه لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L)
اثر کودهای زیستی نیتروژن و فسفر بر رنگیزههای فتوسنتزی، عملکرد، اجزای عملکرد و محتوای پروتئین دانه دو رقم نخودفرنگی (.Pisum sativum L) در سطوح مختلف آبیاری