تغییرات برخی از صفات فیزیولوژیک و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ با کاربرد نانوذرات سیلیکون، تیتانیوم و روی در شرایط مختلف رطوبتی
، منصور غلامی
، موسی رسولی*
، معصومه ملکی
تأثیر غلظتهای مختلف مس و سرب بر تغییرات روزنه، خصوصیات مورفولوژیک
و فیزیولوژیک گیاه لالهعباسی (Mirabilis jalapa)
تأثیر رژیمهای متفاوت آبیاری بر ویژگیهای فیزیولوژیک، عملکرد و
بهرهوری آب ژنوتیپهای سیبزمینی(.Solanum tuberosum L) در اردبیل
اثر اسید سولفوریک، اسید هیومیک و محلولپاشی برگی نیترات پتاسیم بر کیفیت رنگ گلبرگ، خاصیت آنتیاکسیدانی، کاروتنوئید و عملکرد گل در همیشهبهار (.Calendula officinalis L)
اثر پیشتیمار متیلجاسمونات بر جوانهزنی بذر، شاخصهای رشدونمو
و عملکرد میوه ارقام طالبی (Cucumis melo)
حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم "بیدانه قرمز"با استفاده از پوشش خوراکی
کایتوسان، اسانس آویشن و ترکیب آنها
ارزیابی اثر تلفیقی کاربرد نواری علفکش وکولتیواسیون بر کنترل
علفهای هرز و عملکرد سیبزمینی (.Solanum tuberosum L)
واکنش عملکردهای دانه، روغن و کارایی زراعی فسفر گیاه سویا به مصرف نواری نیتروژن با فسفر تحت تنش رطوبت