اثر تداخل علفهای هرز، تاریخ و روشکاشت بر فنولوژی، رشد، پروتئین و عملکرد
لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.)
تأثیر ژل آلوئهورا، اسید سالیسیلیک و تیمار آب گرم بر میزان پوسیدگی و ویژگیهای کیفی میوه لیموشیرین در طی انبارداری
اثر قطع آبیاری در مراحل زایشی و مصرف کودهای زیستی بر کمیت و کیفیت عملکرد و طول دوره پرشدن دانه آفتابگردان (Helianthus annuus L.)
ارزیابی الگوهای مختلف کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و باقلا (Vicia faba L.) از طریق شاخصهای رقابتی و اقتصادی