اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای رشدی، محتوای پرولین و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) در شرایط شوری خاک
بررسی تأثیر باکتریها و قارچهای محرک رشد گیاه بر افزایش عملکرد و برخی از پارامترهای رشدی سه رقم سیبزمینی (Solanum tuberosum)
مطالعه برهمکنش تیمارهای پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک در حفظ کیفیت و افزایش بازارپسندی میوه سیب رقم لبنانی قرمز
مطالعه همبستگی بین مقدار و نسبت عناصر معدنی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در زمان برداشت با عمر پس از برداشت آن در باغهای کیوی شرق استان گیلان
بررسی ویژگیهای آگرومورفولوژیکی، درصد اسانس و کامازولن گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) درخاکهای مختلف استان چهارمحال و بختیاری
تأثیر محلولپاشی ایندول استیک اسید و تیوسولفات آمونیوم بر درصد تنک، عملکرد و کیفیت میوه سیب پاییزه زنوز
تأثیر تیمارکوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تأخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم ’ردنائومی‘
بررسی رفتار سری زمانی بازتاب طیفی و شاخصهای پوشش گیاهی مزارع چغندرقند با استفاده از دادههای سنجنده MODIS
بررسی اثر قارچ میکوریز آربوسکولار (Glomus mosseae) و باکتری سودوموناس فلورسنت بر جذب عناصر غذایی نهالهای پسته رقم قزوینی در چهار رژیم آبیاری
اثر تیمارهای پس از برداشت پوتریسین و متیل جاسمونات روی میزان سرمازدگی و برخی از ویژگیهای انبارمانی میوه پرتقال رقم والنسیا (Citrus sinensis var. Valencia)
مطالعه تأثیر پرتوتابی اشعه گاما بر بار میکروبی گیاهان دارویی نعنا فلفلی، آویشن شیرازی، مرزه و بادرنجبویه